Magazin > VIP
114 ogledov

Camilla kot Marilyn Monroe

Camilla Parker
1/7
Profimedias
Pretekli vikend so princeso Charlotte krstili in na ta dan si bo marsikdo zapomnil še za nekaj časa.

Prvi vikend v juliju sta princ William in vojvodinja Kate krstila svojo prvo hčerko Charlotte, kamor jo je Kate pripeljala z elegantnim črnim vozičkom. Njen bratec princ George je skrbno hodil ob vozičku in vsake toliko pogledal, ali je vse v redu z malo sestrico.

Princa Georga so oblekli v rdeče hlačke in belo majico, očitno si Kate in William želita poustvarjati zgodovino, saj sta ga tokrat že drugič oblekla podobno kot je princesa Diana oblačila svoje ga prvega sina. Princa Williama.

Kraljica je za priložnost oblekla kostim rožnate barve, Camilla pa se je odločila za svetlo modre odtenke. Slednji je ob prihodu v cerkev ponagajal veter, saj je zaradi tega na hitro spomnila na legendarno Marilyn Monroe. Tej je pred pol stoletja ventilator dvignil krilo, Camillia pa je ponagajala kar narava.

Modno sta spet navdušili sestri Middleton, tokrat sta se odločili za zelo podoben plašč v smetanovi barvi, za to barvo pa se je odločila tudi babica Middleton.

Na krstu male Charlotte so se spomnili tudi pokojne princese Diane, poleg tega da Williamova hčerka nosi tudi njeno ime, so ta vikend izbrali, ker je bil najbližji Dianinemu rojstnemu dnevu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.