Magazin > VIP
31 ogledov

Camilla na počitnicah z nekdanjim možem

Charles bi rad imel kraljico. Žurnal24 main
Kaj takšnega se lahko zgodi samo v britanski visoki družbi! Camilla Parker Bowles, druga žena prestolonaslednika Charlesa, je na počitnicah s svojim nekdanjim možem.

Verjeli ali ne, cornwallska vojvodinja, bolj znana kot Camilla, druga žena prestolonaslednika Charlesa, je s svojim nekdanjim možem Andrewom Parkerjem Bowlesom na počitnicah na karibskem otoku Antiqua – z blagoslovom princa Charlesa in Andrewove druge žene Rosemary, ki ima zdravstvene težave.

Šestdesetletna Camilla in osem let starejši Andrew, nekoč znan kot (patriotski) "moški, ki je položil ženo za domovino" (položil Charlesu), sta bila poročena 21 let in sta ostala dobra prijatelja tudi po sporazumni ločitvi leta 1995.

Camilla in Andrew sta se ločila leta 1995. © AFP

 

Mlada, a vseeno izkušena Camilla, ki prvič ni bila dovolj dobra za kraljevsko nevesto, se je po tem, ko je mladega Charlesa naučila vsega, kar mora mlad moški znati, poročila s prinčevim najboljšim prijateljem Andrewom, ki je v mladosti slovel kot zelo dober, zelo dobro opremljen in zelo podjeten ljubimec. Skratka – kot moški, ki je zelo dobro "poklinil" zelo veliko žensk v visoki in drugih družbah. Ko se je Charles začel vračati h Camilli na podeželski dom Parkerjevih, je obzirni monarhist in domoljub Andrew med tednom živel v Londonu in se brezskrbno posvečal ljubicam, ki jih je vedno imel veliko. In vsi so bili zadovoljni – z izjemo princese Diane seveda, ki je javno dejala, da "je bila v njenem zakonu gneča, ker so bili v njem trije".

Camilli in Andrewu, ki sta nedavno postala stara starša, naj bi se po nekaj dneh na Karibih pridružila njuna otroka Tom in Laura z družinama in Andrewova žena Rosemary. Proti koncu tedna pride tudi princ Charles, ki bo potem Camillo odpeljal na 11-dnevno uradno križarjenje po Karibih, kjer bosta obiskovala karibske otoke in otočke, ki so še pod britansko krono. Ker Camilla menda nerada leti in ker je kraljeva družina pred desetimi leti ostala brez svoje razkošne kraljevske jahte Britannia, je Charles za križarjenje najel razkošno zasebno jahto Leander (lastnik je tajkun sir Donald Gosling), katere najem ni poceni – 280 tisoč funtov na teden. Prinčev urad naj bi pri lastnikih izposloval zelo velik popust. Britanski davkoplačevalci so zagotovo zelo navdušeni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.