Magazin > VIP
36 ogledov

Camilla se je znesla nad Kate

Camilla Kate Middleton FameFlynet
Camilla, žena princa Charlesa, naj bi se zaradi golih fotografij pošteno znesla nad vojvodinjo Catherine, zaradi česar jo je celo spravila v jok.

Medtem ko ji vojvodinja Fergie stoji ob strani, pa Camilla na Katine gole fotografije gleda drugače. Po poročanju ameriške revije Globe naj bi se žena princa Charlesa tako znesla nad Kate, da jo je spravila v jok, princ William pa jo je moral kar nekaj časa tolažiti. No, ampak Kate ima tudi podporo kraljice Elizabete II., zato se zaradi Camille ne bi smela preveč obremenjevati. Kot je vir povedal reviji People, mladi vojvodinji ob strani stoji tudi tast in ostro obsoja revijo Closer, ki je prva objavila sporne fotografije.

Sicer pa sta Kate in William pretekli teden dobila tožbo proti omenjeni reviji, ki so ji prepovedali nadaljnjo objavo in prodajo fotografij.

Komentarjev 7
  • rogg 08:54 01.oktober 2012.

    ..krava neumna, prešuštnica, naj bo tiho, grda kot Matilda...

  • Trsten 13:47 27.september 2012.

    Ti reptili monarhistični se bodo med sabo popljuvali. No, bolje bi bilo da se pobijejo med seboj, bo vsaj mir zavladal celemu svetu.

  • Gorenjec 21:00 26.september 2012.

    Camela je "nagravžna" ženska, tako kot mož Charles, pašeta skupaj. Nad Catherine se je znesla iz same nevoščljivosti, ker sama nima take lepote in ženskosti.