Magazin > VIP
28369 ogledov

Camilline vnuke doletela velika čast, otroka princa Harryja pa ostala brez

meghan markle, princ harry Profimedia
Nista dobila povabila.

6. maja Veliko Britanijo čaka kronanje kralja Karla III.. Organizacija poteka brez večjih pretresov, mediji pa poročajo o težavah pri organiziranju velikega koncerta, ki bo dan po pomembnem dogodku. Karel namreč dobiva eno košarico za drugo. 

Košarico pa sta dobila tudi otroka princa Harryja, Archie in Lilibet. Po smrti kraljice jima sicer pripadata naziva princ in princesa, kar pa še ne pomeni, da sta povabljena na kronanje. The Sunday Telegraph poroča, da sta vabilo dobila le Meghan in Harry, njun naraščaj pa ne. Vir je mediju povedal, da sta še premajhna, da bi bila lahko del tako pomembnega dogodka. Govori se, da bo v London pripotoval le Harry, Meghan pa bo ostala doma, saj Archie na ta dan praznuje 4. rojstni dan. 

Že sedaj se govori, da se bo moral Harry pripraviti na hladen sprejem. Člani kraljeve družine namreč še vedno niso pozabili, kaj vse sta povedala v Netflixovi seriji in Harry v svoji biografiji.

S svojim dedkom pa se bosta maja zagotovo veselila otroka prestolonaslednika Williama, princ George in princesa Charlotte, ali bo prišel tudi Louis, ki bo aprila dopolnil pet let, pa še ni znano. Povabilo so sicer dobili tudi vnuki kraljice Camille. Njen sin Tom ima dva najstniška otroka, stara 15 in 13 let, njena hči Laura pa 15-letno hčerko in 13-letna dvojčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.