Magazin > VIP
3887 ogledov

Camillo označil za nevarno kraljico, to je razlog

Kraljica Camilla Profimedia
Članom dvora je nova knjiga nagnala strah v kosti.

Veliki prijatelj zakoncev Sussex, novinar Omid Scobie, ki je napisal njuno biografijo, pri kateri sta mu Meghan in Harry menda pridno pomagala, bo izdal novo knjigo. Tudi te člani kraljeve družine niso veseli. Že njen naslov,  Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival (Končnica: znotraj kraljeve družine in boj monarhije za preživetje) daje vedeti, da bo zelo kritična do monarhije. 

Časopis Mail on Sunday citira vir blizu dvora, ki pravi: "Rekli so mi, da je to slabo, zelo slabo. Malo verjetno je, da jo bodo kraljevi pomočniki komentirali, a če se bodo pojavile obtožbe o rasizmu, bodo le-te seveda odločno zanikane."

Knjigo opisujejo kot "prodorno preiskavo trenutnega stanja britanske monarhije - nepriljubljenega kralja, oblasti željnega prestolonaslednika, kraljice, ki se je pripravljena poslužiti nevarnih prijemov, da bi ohranila svojo podobo in princa, ki je bil prisiljen začeti novo življenje, potem ko ga je izdala lastna družina". Avtor je obljubil, da je v knjigi obdelal uspehe monarhije, a tudi dogodke, ki bi se jih morala sramovati.

Knjiga bi morala iziti že avgusta, a so začetek prodaje prestavili, da bi avtor vanjo lahko vključil dogajanje s kronanja novega kralja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omid Scobie (@scobiesnaps)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.