Magazin > VIP
47 ogledov

Carla Bruni tretjič noseča

Carla Bruni Nicolas Sarkozy Reuters
Nekdanja francoska prva dama naj bi pri 44 letih pričakovala svojega tretjega otroka.

Carla Bruni naj bi bila v veselem pričakovanju svojega tretjega otroka, poroča francoska revija Closer. To bi bil zanjo in njenega moža, nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, drugi otrok – lani septembra sta namreč postala starša male Guilie.

Nekdanja manekenka naj bi tako imela že nekoliko zaobljen trebušček, ki ga ne bo mogla prav dolgo več skrivati. "Ljudje se že več tednov sprašujejo, zakaj še vedno ni shujšala od prve nosečnosti," piše revija ter dodaja: "Sedaj lahko razkrijemo, da je Carla Bruni-Sarkozy ponovno noseča."

Pri tej nosečnosti bo sicer morala biti, glede na njena leta, precej pazljiva, poleg tega pa naj bi ji tudi zdravniki svetovali, naj čim več počiva.

Brunijeva ima poleg hčerke s Sarkozyjem še 11-letnega sina Aureliana s profesorjem filozofije Raphaelom Enthovenom, medtem ko ima Sarkozy iz prvega zakona z Marie-Dominique Culioli dva sinova, 25-letnega Pierrea in 23-letnega Jeana ter 13-letnega sina Louisa iz drugega zakona s Cecilio Ciganer-Albeniz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.