Magazin > VIP
10624 ogledov

Carmen Electra kot jo lahko vidijo le njeni ljubimci

Carmen Electra EPA
Starost je le številka …

Fotograf Eli Russell Linnetz je Carmen Electra, ki je zaslovela s serijo Obalna straža, prepričal v vroče fotografiranje. 46-letnica se je zanj pokazala v Evinem kostumu in dokazala, da je starost le številka.

Carmen je lani, ko je lansirala svojo linijo spodnjega perila, povedala, da se ji zdi zelo pomembno, da ženske sprejmejo svoje telo in da ga tudi častijo. Tekom let se je lepotica naučila, da se zaradi drugih ne splača spreminjati. Še zlasti v šovbiznisu, tako pravi Carmen, je pomembno, da se ne pretvarjaš. "Bodi takšen, kot si. Če jim to ni všeč … Tudi to je OK,“ je izjavila

V pogledu na Carmenino popolno telo je lahko uživalo tudi nekaj slavnih moških. Lepotica je bila pred 20 leti poročena s košarkarjem Dennisom Rodmanom. Zakon je trajal le nekaj dni. Carmen je bila nato nekaj časa v zvezi s Simonom Cowellom, leta 2003 pa se je poročila s kitaristom Davom Navarrom. Po štirih letih je bilo tudi tega zakona konec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.