Magazin > VIP
9346 ogledov

Carmen Osovnikar končno razkrila skrivnost in njeno ceno ...

carmen osovnikar
Svoje sledilce je več tednov dražila, sedaj je le povedala, kakšno kolekcijo bo lansirala.

Carmen Osovnikar, znana iz šovov Sanjski moški in Vražje dame, nam je že marca povedala, da načrtuje nov posel, za kaj točno gre, pa ni želela razkriti. Svoje sledilce na družbenih omrežjih je več tednov spretno dražila in vse je kazalo na to, da bo dolgonoga lepotica lansirala svoje spodnje perilo, a ni tako!

Kmalu bo na trg prišla njena kolekcija nakita By Carmen. Prvi kos je Carmen že pokazala - body chain verižico STARS BYCARMEN, ki stane 98 evrov.

"Iskala sem nekaj posebnega, drznega, nekaj za poslovno žensko, ki si upa. Nekaj, kar bi odražalo mene in hkrati v sebi nosilo potencial za opolnomočenje žensk. Po priporočilu sem odkrila slovensko podjetje Freya Lupo in se v trenutku zaljubila v njihov nakit. Dizajn Freya Lupo nakita me je očaral, še bolj pa njegova močna sporočilnost. Bistvo Freya Lupo nakita je namreč očem skrito: Freya Lupo ima poleg prepoznavnega dizajna svoje vrednote, čistost in posebno energijo, ki ženske opolnomoča," pravi Carmen, ki poudarja, da bo količina njenih izdelkov omejena.

Slovenska blagovna znamka nakita Freya Lupo že od leta 2012 razveseljuje z elegantnimi kreacijami, ki v sebi nosijo posebno energijo. "Pred vsakim sodelovanjem skrbno preverijo, kako in v kakšnih razmerah materiale izdelujejo. Oblikovalka dodatno vse materiale pred oblikovanjem v nakit po posebnem postopku (za katerega se je izpopolnjevala v Londonu in ga kasneje še nadgradila) energijsko očisti vseh zapisov. Materiali se namreč med izdelavo in med transportom navzamejo energij okolja, ki se vanje vtisnejo kot zapis. Z energijskim očiščenjem pa stranka dobi zagotovilo, da na telesu nosi čisto energijo, ki jo bo energijsko dvignila. Vsak kos nakita je ročno izdelan v Sloveniji in energijsko očiščen. Spomni te, kdo v resnici si, in te energijsko podpre na poti tvojega poslanstva," pravijo.

 

Komentarjev 3
  • dusan72 21:37 14.april 2022.

    Verjetno spet kakšen "avtorski" izdelek iz Aliexpressa za 2,99€ + poštnina.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:18 14.april 2022.

    Kurba objavila njen cenik. Dokaj cenena!

  • Dusan12 15:11 14.april 2022.

    Maksuti šiptar ji štanca spodnje zvončke, tiste, čisto spodaj.