Magazin > VIP
18348 ogledov

Carmen Osovnikar pravi, da se ji je Nika Čukur zamerila

vražje dame Planet TV
Prva sezona šova Vražje dame se je končala.

Za "vražjimi damami" so trije meseci intenzivnega snemanja in verjetno so vse vesele, da se je šov končal. Ena od njih, Carmen Osovnikar, je iskreno povedala, da je kdaj pa kdaj potrebovala "oddih" od svojih sotrpink, s katerimi je pohajkovala po Sloveniji in tudi tujini.

Čeprav so se dekleta večino časa zelo dobro razumela, so občasno letele tudi strupene puščice. "Vseeno mi je, kaj si mislijo, ker se mi res ne ljubi več. So starejše ženske, ki bi lahko imele v glavi malo več pameti in se ne bi ukvarjale toliko z mano, najmlajšo. Sem živa in glasna, ne pretvarjam se. Jaz, Špela in Gordana smo bile celo oddajo take, kot smo v resničnem življenju. Ostale pa so drugačne, kot se prikazujejo ..."  je dejala Carmen in dodala, da so prišle do točke, ko se ne morejo več pretvarjati. "Maske so padle,“ je pripomnila.

Carmen, ki smo jo sicer spoznali že v šovu Sanjski moški, je na žulj stopila Nika Čukur. "Nika se mi je zamerila, ker sem slišala, da je imela, ko me ni bilo poleg, o meni veliko za povedati, med drugim tudi, kako je lepo, kadar me ni. Ne zdi se mi pošteno, da pljuvaš po človeku, ki ga ni zraven."

Nika ne ve, o čem Carmen govori. "Nimam težav z njo. Ne vem, od kod ji ta ideja. Tudi v oddaji niso nikoli nič takega pokazali. Ne vem, kaj naj rečem. Nikoli mi ni nič rekla. Morda nekateri iščejo dramo, kjer je ni. Vedno me lahko pokliče. Ko se vidiva, je vedno vse super … Malo je tudi šova za šov. Tako da je vse OK,“ je za Žurnal24 izjavila Čukur. 

Ali bo šov dočakal drugo sezono, še ni znano. 

Komentarjev 1
  • malarin 08:38 11.december 2021.

    kARMEN osovniCAR ? ? ?