Magazin > VIP
47 ogledov

Carrie Fisher in Debbie Reynolds: Njuna smrt zapisana v zvezdah?

carrie fisher, debbie reynolds Profimedias
Astrologinja trdi, da je smrt igralke Carrie Fisher in njene matere Debbie Reynolds napovedal kitajski horoskop.

Priljubljena igralka Carrie Fisher je umrla 28. decembra. Zanjo je bil usoden srčni napad, ki ga je doživela nekaj dni pred tem na letu v Los Angeles. Le en dan pozneje pa je zaradi kapi umrla tudi njena mama, igralka Debbie Reynolds.

Roxanne Elizabeth Usleman njuna smrt ni presenetila. Tako Carrie kot tudi Debbie sta bili rojeni v znamenju opice in tudi lanskemu letu je vladalo to znamenje, kar naj bi bilo po besedah astrologinje slabo znamenje. "Pravijo, da je leto opice za tiste, ki so rojeni v tem znamenju, nesrečno. Zgodijo se jim stvari, ki se jim sicer ne bi. Bi njena mama umrla, če ne bi umrla Carrie? Ne!“ je prepričana Uslemanova, h kateri se po kozmične nasvete zatekajo tudi mnogi zvezdniki.

"Carrie se je spopadala z mnogimi težavami. Opice so nagnjene k odvisnosti. Njena smrt je imela velik učinek na njeno mamo,“ je še povedala astrologinja in dodala: "Usojeno jima je bilo, da umreta skupaj in da sta skupaj. Že v preteklih življenjih je bila njena mama.“

Astrologinja je še poudarila, da je kitajski horoskop izjemno natančen. "Je zelo mogočen in starodaven. Kot je za opice značilno, sta se tudi Carrie in Debbie zanašali ena na drugo. Opice skačejo z veje na vejo, tokrat pa sta vejo - leto 2017 – zgrešili in padli.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.