Magazin > VIP
140 ogledov

Carrie Fisher: Šokantni rezultati toksikoloških preiskav

Carrie Fisher Profimedias
Igralka Carrie Fisher, ki ji je decembra med letom iz Londona v Los Angeles zastalo srce, je imela v krvi različne droge.

Igralka Carrie Fisher je imela v času svoje smrti v krvi koktajl drog. Kot razkrivajo rezultati toksikoloških preiskav, so v njenem telesu odkrili sledi kokaina, metadona, alkohola, heroina in opijate.

Zvezdnica, ki je imela poškodovano nosno pregrado, kar je znak dolgoletnega uživanja kokaina, se je več let borila z odvisnostjo. Po besedah vira naj bi Carrie v droge spet zapadla okoli zahvalnega dne lani. "Nekateri njeni prijatelji dvomijo, da je bila sploh kdaj popolnoma 'čista', saj je od zdravnika dobivala zdravila za zdravljenje bipolarne motnje, depresije in tesnobe,“ je povedal.

Ker je družina nasprotovala obdukciji, je težko ugotoviti, v kolikšni meri so bile droge krive za njeno smrt. Kot primarni vzrok smrti so pred časom sicer navedli spalno apnejo in druge "nepojasnjene faktorje", med drugim "bolezni srca, zloraba drog".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.