Magazin > VIP
26 ogledov

Časnik in bivša Douglasova žena se branita

Michael Douglas Žurnal24 main
Potem ko je Michael Douglas javno povedal, da je dobil raka na grlu zaradi virusa HPV, se njegova nekdanja žena brani, da ga nikoli ni imela. Zagovarja se tudi časnik, ki je objavil intervju.

Igralec Michael Douglas se je včeraj znašel na naslovnicah vseh svetovnih medijev, potem ko je izjavil, da je dobil raka na grlu zaradi virusa HPV, tega pa naj bi dobil z oralnim seksom.

A dan pozneje se je vseeno odločil malo umiriti strasti in prek svojega predstavnika za medije sporočil, da tega ni izjavil, temveč je rekel, da se rak na grlu lahko dobi tudi od virusa HPV. "V tem intervjuju smo se pogovarjali o vzrokih raka na grlu in eden od njih je tudi oralni seks, kar je znano že nekaj časa," je povedal njegov predstavnik Allen Burry.

Je pa The Guardian zanikal navedbe, da je napačno prikazal igralčeve komentarje na oralni seks. Časnik je na to odgovoril tudi z objavo celotnega posnetka intervjuja in dodal, da ostro zanikajo napačno interpretacijo. "Gospod Burry ni bil navzoč med intervjujem z Douglasom, edini dve osebi, ki sta bili navzoči, sta gospod Douglas in Guardianov novinar Xan Brooks," še navajajo.

Bivša zanikala prisotnost virusa

Oglasila se je tudi njegova nekdanja soproga Diandra Douglas in za TMZ izjavila, da omenjenega virusa nima in ga nikoli ni imela.

Večina virusov ne povzroča raka

Ugledni strokovnjak za spolne bolezni Michael Brady je povedal, da je težko določiti vzrok raka, še posebno če je pogojen z virusom HPV ali ne. Brady je izpostavil, da je bil Douglas vrsto let kadilec in je pil alkohol, to pa sta najpogostejša faktorja, ki povzročata raka. Najpogosteje rak povzročajo različni dejavniki, kot so geni in življenjski slog. Brady je še povedal, da obstaja na stotine vrst virusa HPV, od katerih pa večina ne povzroča raka.

Pred dvajsetimi leti so Douglasa hospitalizirali zaradi odvisnosti, in medtem ko so številni domnevali, da gre za odvisnost od seksa, je sam povedal, da je bilo zaradi alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.