Magazin > VIP
10 ogledov

Catherine razočarala otroke

Kate Middleton Reuters
Cambriška vojvodinja je med svojim obiskom osnovne šole v Londonu s svojimi preprostimi oblačili zmedla osnovnošolce, saj so menili, da ni bila videti kot princesa.

Catherine Middleton je ta teden obiskala Osnovno šolo Roberta Blaira, kjer si je ogledala Umetniško sobo, ki jo namerava predstavljati. Preprosto oblečeno članico kraljeve družine v jopici in kavbojkah so najprej popeljali na ogled dela dobrodelne organizacije, nato pa se je srečala z učenci. "Ravnatelj Miller in pomočnik ravnatelja Murphy sta otrokom povedala, da bo šolo obiskala resnična princesa. Bili so tako vznemirjeni. Naročili so jim, naj počakajo na parkirišču, da jo bodo videli," je povedala neka ženska, ki je v šolo prišla iskat svojega mlajšega brata. Vendar je Catherine nekatere otroke precej zmedla. "Ko je prišla iz Umetniške sobe, je pozirala za fotografe in pomahala otrokom. Nekateri malčki so bili zelo zmedeni. Govorili so: Ni videti kot princesa. Kje je njena obleka? Niso verjeli, da je to princesa, ki so jo videli na televiziji," je še dodala.

Catherine sicer res ni princesa, ampak vojvodinja, nad delom dobrodelne organizacije v šoli pa naj bi bila navdušena. Umetniška soba se ukvarja z otroki med 5. in 16. letom, ki motijo pouk ali imajo težave z učenjem, njen namen pa je "s pomočjo umetnosti povečati njihovo samospoštovanje, samozavest in samostojnost".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.