Magazin > VIP
130 ogledov

Če bi Mirela vedela za kalvarijo doma!

mirela voyo.si
Medtem ko se Mirela v šovu Big Brother zabava z veliko mlajšim Markom, se partner doma bori za njenega starejšega sina.

Mirela se očitno požvižga na posledice, ki jih vroče noči z veliko mlajšim Markom puščajo na njenih bližnjih doma. Povedala je, da je njena prihodnost negotova, vendar jo ne skrbi, saj je partner v preteklosti zanjo poskrbel tudi v času, ko sta bila narazen. A Mirela ne ve, da se njen partner Andrej doma bori tudi za sina iz njene bivše zveze.

"Bivši zaradi dogodkov v hiši ne dovoli nobenih stikov s polbratom. Težko mi je, ker sta brata, ki sta bila prej neprestano skupaj, sedaj ločena. Niti slišita se ne. To so težke situacije. Mirela se že tako bori za skrbništvo nad starejšim sinom, bivši in njegova žena, ki je sploh alergična nanjo, samo čakata, da bo naredila napako, ki ji jo bodo na sodišču lahko vrgli pod nos. Če bo nadaljevala s tem početjem, bo čedalje slabše in ravno tega sem se bal, ko se je prijavila v šov," nam je zaupal Mirelin partner Andrej.

Komentarjev 19
  • Harrison 05:58 29.marec 2016.

    še eden s polnimi jajci

  • motorka57 13:50 25.marec 2016.

    ...a misliš,da tožba reši njene zablode? Ko se odločiš,da greš v ta šou,moraš podpisati pogodbo,tam pa je marsikaj,kar noben ne sme govorit,kaj šele tožbe... !!!! Poznam dekle,ki je po šovu naredila samomor zaradi sramote,ker je bil denar več kot človeško dostojanstvo !!!

  • Frank Cosmos 21:56 24.marec 2016.

    Res je čefurke takoj dajo brez vprašanja.Tudi sam jih hodim ogromno porivat,ko so njihovi možje in partnerji odsotni.Dobra lastnost pri njih je le ta,da jih nabijam v vse luknje katere imajo na polno z spermo,ker,ko se katere kaj prime je ...prikaži več tako ali tako kriv njen mož ali partner meni še pa tudi dajejo denar za uslugo.