Magazin > VIP
216 ogledov

"Če Boris ne bi cenil moje lepote, bi pa vrednote"

nina osenar, boris kobal Dejan Nikolič, RTVS
Nina Osenar se v družbi Borisa Kobala vrača na male zaslone, tokrat v oddaji "Ne se hecat'. Kako sproščeno bo vzdušje, napoveduje že intervju, ki ga je z Nino opravil simpatični Aleš Ljoljo, ki bo tudi sodeloval v oddaji.

Simpatična in talentirana brihta, kakor je Nina Osenar opisala svojega mladega sodelavca Aleša Ljolja, je voditeljici nove oddaje "Ne se hecat" zastavil kar nekaj zanimivih vprašanj. Ta so kot nalašč za uvod v oddajo, ki na male zaslone prihaja 7. marca. Nini se kot sovoditelj pridružuje Boris Kobal, malemu Alešu pa Eva Cimbola.

Sproščeno sta tako v polnih pripravah na oddajo klepetala Nina in Aleš, ki je iz temnolase lepotice izvlekel marsikaj. Brez ovinkarjenja je Nino vprašal, zakaj ima v oddaji za družbo Borisa, za katerega Aleš meni, da ne zna ravno ceniti njene lepote. "Če Boris ne bi cenil moje
lepote, čeprav se mi zdi, da je to vse skupaj brez veze, mislim, da bi cenil katere druge moje vrednote,“ je prepričana zgovorna voditeljica in med vrednotami, ki jo odlikujejo, naštela toplino, srčnost in prijaznost.

Obdelala sta tudi temo Nininih "prepovedanih" fotografij, ki jih Aleš še ne sme videti. "Po moje si ti 'poguglal' že marsikaj takega, kar je veliko bolj neprimerno kot pa tiste moje estetske slike izpred nekaj let,“ je razigrano odgovorila. O estetiki in lepoti ima sicer Nina kar nekaj besed, saj pravi, da je lepota včasih precenjena in je v očeh opazovalca. Na vprašanje, ali pamet nosi telo ali
telo pamet, pa je preprosto odvrnila: "Intelekt je lokomotiva vsega.“ In če je intelekt lokomitiva vsega, ta poganja tudi Ninino, 49 kilogramov težko telo.

Nina bi sicer, kot je priznala, vabilo v kino elegantnega mladeniča manjše postave z očali, velikega
srca in pogumnih dejanj, sprejela z veseljem, če bi ji le obljubil, da je ne bi peljal gledati 50 odtenkov sive, saj tega nikakor ne bi prenesla. Namesto tega se lahko z njo raje sproščate ob jogi, saj meni, da sta prav joga in meditacija enkratno orodje, da pridete v stik s skromnostjo, ponižnostjo in z neskončno lepoto, ki jo skrivate v sebi.

Komentarjev 4
  • lannina 11:17 11.marec 2015.

    Z VODITELJICAMI TIPA NINA OSENAR BO RTV SLOVENIJA DOBILA SLAB RENOME

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:54 18.februar 2015.

    "Če Boris ne bi cenil mojelepote, čeprav se mi zdi, da je to vse skupaj brez veze, mislim, da bi cenil katere druge moje vrednote"Važička ena. Prov hoče ustvarjat mnenje o seb. To se vid po tem da govori o seb.

  • kwakwa 12:46 18.februar 2015.

    Nina ni primerna za rtv. Preveč je razuzdana.