Magazin > VIP
27 ogledov

Če ljubezni ni, Oriana jo priskrbi

Oriana Girotto Žurnal24 main
Oriana Girotto ima novo službo. Z avgustom je postala vodja ženitne posredovalnice.

"Potrebovali so novo vodjo, me poklicali in jaz sem bila takoj za, ker se mi zdi to super zadeva. Menim, da razumem te ljudi in njihove razloge, znam poslušati, prisluhniti in mislim, da smo se na tem področju zelo ujeli," nam je o svoji novi službi ženitne posrednice povedala Oriana Girroto.

Seveda nas je zanimalo, kako se na Orianino prepoznavnost odzivajo njene nove stranke. "Po prvih izkušnjah bi lahko rekla, da je moja prepoznavnost prej plus kot minus, saj me ljudje poznajo in to jim daje občutek varnosti. Že od nekdaj sem tista, h kateri se zatečejo prijatelji, ko se morajo izpovedati. Že večkrat sem rešila negativne situacije in spodbudila pogovore. Nasvete, ki jih dajem, seveda upoštevam tudi sama," pravi.

Ljudje iščejo ljubezen, ne avantur

Ji je že uspelo pravilno usmeriti kakšno ljubezensko puščico? "Veliko se jih je srečalo, vendar bi radi spoznali še koga, da ne bodo izbrali na prvo žogo. To so ljudje, ki točno vedo, kakšnega partnerja si želijo, niso zmedeni in to je super. Poparčkamo jih glede na psihološki profil, interese in želje," pove Oriana, ki pravi, da njene stranke iščejo ljubezen in ne le avantur: "To so večinoma dobro preskrbljeni ljudje, ki v življenju potrebujejo nekaj več in iščejo stalnega partnerja. Ti ljudje brez težav najdejo avanturo, vendar si želijo pravo ljubezen. To pa je veliko težje. Predvsem zato, ker nimajo časa, se ne želijo izpostavljati in zato poiščejo posrednika. Veliko je tudi osamljenosti, mi pa jim omogočamo tudi druženje na različnih delavnicah, izletih in prireditvah. Če ne spoznajo partnerja, pa zagotovo navežejo veliko prijateljstev," o iskalcih ljubezni pove nekdanja voditeljica.

"Na splošno gledano je več žensk. V Sloveniji moški težko naredijo prvi korak, v Italiji veliko lažje, zato je iskanje partnerja za ženske morda malce težje," o ženskih težavah z iskanjem ljubezni pravi Oriana.

Tovrstno svetovanje stane od 40 do 400 evrov, odvisno od tega, kaj si želite. Oriana pa je nekaj nasvetov z nami delila kar zastonj: "Predvsem moramo biti zadovoljni sami s seboj. Treba je poiskati takega partnerja, kot si ga želimo, in ne ker nekoga potrebujemo. To je pomembno. Ne obesi se na ljudi, zato ker se počutiš osamljenega, predvsem pa ne na prvega, ki pride mimo, ker to ne bo uspešno. Najprej je treba poskrbeti za svoje želje, svobodo in interese, ko to osvojimo, pa dejansko izberemo pravo osebo. Zato ker nam je všeč, in ne zato, ker jo potrebujemo. To so resnično uspešne zveze, ki temeljijo na prijateljstvu," je prepričana novopečena ljubezenska svetovalka.

"Želim si, da bi bili v teh časih vsi srečnejši, manj zagrenjeni in deležni ljubezni. Zame je to delo super, ker čutim toplino in željo ljudi," je o svoji novi vlogi navdušeno povedala Oriana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.