Magazin > VIP
582 ogledov

"Če ne boste pridni, bo toča"

Katja Jevšek (NE UPORABLJAJ!!!) Osebni arhiv
Vremenarka Katja Jevšek je letošnjo poletno vročino kar težko prenašala. Na zanimiv način pa se odzove, ko jo ljudje prepoznajo.

Znana vremenarka Katja Jevšek je letošnje poletje preživela na hrvaški obali, tja pa se je hodila svežit le ob koncih tedna. Večji dopust jo še čaka, in sicer enkrat jeseni, nam je zaupala. Kam se bo odpravila, še ne ve, zagotovo pa je ne bo dlje časa.

Letošnjo poletno vročino je doživljala tako doma kot na morju. "Na morju je bilo še bolj vroče kot doma, tako da se nikjer nisem mogla hladiti," je povedala.

Našo vremenarko pa ljudje prepoznavajo tudi na morju. Če jo Slovenci srečajo na Hrvaškem, jo zagotovo prepoznajo. Prva beseda pa, kot pričakovano, vedno nanese na vreme. "Katja ali vremenarka, mi rečejo, potem pa sprašujejo, kakšno bo vreme. Vedno se pošalim in jim rečem: če ne boste pridni, bo toča. To je moja klasična izjava. Rada se malo pošalim. Kaj pa naj jim drugega rečem," pravi v smehu prikupna vremenarka in dodaja, da je do njih vedno prijazna, če so prijazni tudi oni do nje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.