Magazin > VIP
36 ogledov

"Če ne zmaga 12 let suženj, ste rasisti"

Ellen DeGeneres EPA
Zdaj ni več dvoma o tem, da se je Ellen DeGeneres kot voditeljica letošnjih Oskarjev odlično odrezala. Pohvale kar dežujejo, mi pa smo zbrali nekaj njenih najzabavnejših izjav večera.

Po lanskoletnem nezadovoljstvu z vodenjem Setha MacFarlana so bili pri Akademiji letos malce živčni, kako se bo odrezala Ellen DeGeneres, ki je Oskarje sicer vodila že drugič. Zdaj si lahko oddahnejo in uživajo v pozitivnih kritikah letošnje voditeljice, ki je občinstvo in gledalce med drugim nasmejala tudi s temi izjavami:

"Pozdravljam najboljšega imitatorja Lize Minnellii, kar sem jih kdajkoli videla. Odlično opravljeno delo, gospod." Ellen je tako pozdravila Lizo Minnelli.

"Kamere so povsod, stradaš, pa še Jennifer Lawrence je zmagala lani. To so Igre lakote!" O podelitvi Oskarjev.

"V tem filmu si nam pokazal nekaj, česar že dolgo, dolgo nisem videla." Jonahu Hillu o njegovem prizoru v filmu Volk z Wall Streeta, v katerem je pokazal svoje premoženje.

"Če zmagaš, ti bomo prinesli oskarja." Igralki Jennifer Lawrence, ki je lani na poti do odra padla, letos pa se je zgodba ponovila na rdeči preprogi

"Kerry Washington je noseča, ona jo nujno potrebuje." Dostavljalcu pic, ki je občinstvu prinesel tri pice.

"Imamo veliko različnih možnosti. Možnost številka ena: 12 let suženj bo dobil oskarja za najboljši film. Možnost številka dve: Vsi ste rasisti." O tem, kateri film bo nagrajen v kategoriji za najboljši film.

Seznam letošnjih nagrajencev si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.