Magazin > VIP
18 ogledov

"Če nedrček ne bi pomagal, bi ga slekla"

Danica Lovenjak
1/4
Anže Petkovšek
EuroBasket je v polnem zamahu, tako da se večina moških kar težko loči od malih zaslonov. Pa vseeno, bi kateri ženski uspelo zvabiti moškega stran, in če bi ji, kako?

Znane Slovenke smo povprašali, kako bi poskušale svoje najdražje premamiti in jih zvabiti stran od malih zaslonov. "Sredi EuroBasketa tega ne narediš. Ni nobenega razloga (smeh). Razen če je res kaj nujnega. Tista ženska, ki to naredi, res ne razume, da so to njihovi dnevi v mesecu, oprostite, v letu (smeh). Raje pojdite zraven na tekmo ali pa se usedite poleg moškega pred televizor in skupaj uživajta. Pa še en nasvet – če vas košarka ne zanima, se lahko zabavate ob pogledu na postavne košarkarje; dvomim, da vas bo eno ali drugo pustilo ravnodušne," pravi igralka Tina Gorenjak, ki stanuje v bližini, kjer se v Celju dogaja EuroBasket, in tako nehote sliši vse dogajanje in veselje, ki traja vsak dan do jutra. Vendar pravi, da v tem času to ni prav nič narobe, in upa, da bo tega veselja čim več.

Zvezdnica Danica Lovenjak meni podobno. "Najbolje je, da se kar nekako vključijo v situacijo in naj tudi one gledajo košarko. Konec koncev gre za Slovenijo, za našo državo. In ne bi ravno svetovala, naj moške odvrnejo od gledanja, temveč naj jih pustijo na miru," pravi svetlolaska, ki tudi sama spremlja košarko, saj je, kot pravi, to skoraj neizbežno. Vsekakor pa navija za Slovenijo, je poudarila.

Lastnica erotične trgovine in poznavalka spolnosti Nada Črešnik Krivokapič pa pravi: "Ženske so boljše kot košarka. Bo pa to zelo težko. Košarka je izjemno zanimiva tudi za ženske. Moj predlog je, naj moške pustijo na miru in same poskrbijo zase. Nadvse pomembna pa je pozitivna energija. Veliko žensk bi se moralo ravnati po mojem nasvetu, in sicer tem, da sta zelo pomembni komunikacija in pozitivna energija. Vsak se mora sam posvetiti sebi in ne vedno čakati. Po tekmi pa naj si ženska moškega kar vzame, saj bo ravno prav vzburjena." Kot žena nekdanjega rokometaša je na lastni koži občutila, kako je slab izid vplival na moške, zato bi vsem svetovala, naj si tega ne vzamejo k srcu in naj si najdejo kakšno sprostitev. "Potem se pa vse nadoknadi. Nikar pa nobenih zamer in ljubosumnosti,“ dodaja v smehu.

Malo drugače meni pornesa La Toya, ki zagotavlja, da vsak moški podleže ženskim čarom, pa čeprav je pred njim napeta tekma. "Oblekla bi si lep nedrček, pa bi zagotovo odvrnil pogled od zaslona. Če to ne bi pomagalo, bi si ga pa slekla. Zagotovo bi si me potem želel. Usedla bi se poleg njega in ga nežno božala. Pa oblekla bi si tangice,“ pravi pornesa, ki je prepričana, da bi moški, tudi če bi Slovenci igrali v finalu, težko spregledal ženino ali dekletovo zapeljevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.