Magazin > VIP
39 ogledov

Če rabite pomoč, pokličite Dr. Salome

(Foto: Benjamin Kovač) Žurnal24 main
Transdiva Salome se je po izdaji biografije Novo rojstvo in nastopu v Kmetiji slavnih lotila novega projekta. Odprla je telefonsko linijo, kjer bo kot Dr. Salome ljudem pomagala reševati težave.

Ideja o telefonski liniji se je Salome porodila, ko je vse več večerov preživljala sama, zaradi česar se je počutila osamljeno. "Potrebovala sem nekoga za pogovor, in ker ga nisem imela, sem se domislila te linije," je pojasnila Salome in dodala, da želi z linijo pomagati tistim, ki ne vedo, na koga naj se obrnejo.

Dr. Salome lahko pokličete vsak dan, med 8. in 20. uro na telefonsko številko 090 62 63. Cena klica z DDV je 1,50 €/min za uporabnike Mobitelovega omrežja, uporabnikom drugih omrežij ceno določa njihov operater.

"Pokličejo lahko vsi, ki se znajdejo v osebnih težavah, ki čutijo svojo drugačnost in ne vedo, kako se soočiti z njo. Z njimi bom spregovorila o vsem, tudi o plastičnih operacijah in o spremembi spola."

41-letna zvezdnica pravi, da ji je življenje prineslo ogromno izkušenj, zato meni, da je zelo dobra svetovalka, a hitro doda, da se o seksu ne bo pogovarjala. "Dobrodošla so vsa vprašanja, razen seksualnih, saj to ne bo vroča linija."

Salome | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Informativno-zabavna linija
Sicer pa linija ne bo namenjena le ljudem, ki imajo težave, Salome lahko pokličejo tudi tisti, ki želijo z njo le poklepetati. "Sprejela bom vsak klic, ljudje me lahko pokličejo tudi, če hočejo samo slišati moj smeh."

Linija Dr. Salome bo odprta vsak dan, od osme ure zjutraj pa do osme ure zvečer. V nočnih urah pa klicatelje čakajo zgodbice iz njenega življenja. "Vsako noč boste lahko slišali novo zgodbico oziroma dnevnik. Morda bo iz tega nastala tudi knjiga, gradiva bo dovolj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.