Magazin > VIP
1050 ogledov

"Če to berete, pomeni, da sem umrla"

Nicky Newman Instagram
Nicky Newman je bila velik navdih.

Kmalu po svojem 30. rojstnem dnevu je britanska vplivnica Nicky Newman izvedela, da ima raka na prsih, in to v četrtem stadiju. Svoj boj proti bolezni je pet let in pol delila z javnostjo in navdihovala vse okoli sebe. Sedaj je za vedno zaprla oči. "Če to berete, pomeni, da sem umrla. Zdržala sem pet let in pol. Ni slabo za nekoga, ki je imel raka na prsih v 4. stadiju. Nič neumnosti, kot je 'bila je boj' ... Ničesar nisem izgubila. Rak je sčasoma prevzel oblast in to je OK. Vsi smo vedeli, da se bo to zgodilo. Mislim, da nismo nikoli pripravljeni slišati teh besed, ker mislimo, da smo neuničljivi in ​​da se bo pojavilo čarobno zdravilo, toda resnica je, da vsi živimo to življenje iz enega dneva na drugega (vedeli smo, da so naši dnevi krajši). Zato mi obljubite, da boste cenili tiste okoli sebe in močno stisnili prijatelje in ljubljene! POJDI, ZGRABI ŽIVLJENJE! Nikoli ne veš, kaj te čaka za vogalom – zato ničesar ne jemlji za samoumevno," se glasi zapis, ki se je po vplivničini smrti pojavil na njenem profilu na Instagramu. 

Oglasil se je tudi njen mož, ki je poudaril, da z Nicky nikoli nista žalovala za časom, ki sta ga izgubila, ampak sta slavila čas, ki jima je ostal. Dejal je tudi, da je Nicky življenje vedno zajemala s polno žlico in naredila vsak trenutek poseben. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.