Magazin > VIP
34 ogledov

Ceca, Seka Aleksić in Riblja čorba skoraj strmoglavili

Ceca se je menda pogumno držala. Žurnal24 main
Airbus A320, poln srbskih estradnikov, je moral zaradi hude turbulence zasilno pristati na letališču v Švici. Drama je trajala pol ure.

Letalo, na katerem so bili režiser Emir Kusturica, skupini Riblja čorba in No smoking orkestra, Seka Aleksič in Ceca Ražnatović, bi moralo v soboto pristati v Zürichu, kjer pa se je razbesnelo neurje. Močna turbulenca, dež in strele so onemogočali pristanek.

"Vse se je treslo, kljub temu pa med potniki ni bilo veliko panike. Medtem smo izvedeli, da letalo upravlja ženska, ker nam je spregovorila po zvočniku in pojasnila, da bomo morali pristati v Baslu,"
se spominja basist Riblje čorbe Miša Aleksić.

Spomin na nesrečo

Kljub temu potniki priznavajo, da so se v trenutku, ko so zavozili v nevihto, spomnili nesreče letala Airbus A330, ki je v ponedeljek strmoglavilo v Atlantski ocean. Zato si je po srečnem pristanku v Baslu pilotka zaslužila krepak aplavz, čeprav je nekatere ravno zaradi dejstva, da je pilot v resnici pilotka, še bolj stiskalo v trebuhu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.