Magazin > VIP
43 ogledov

Ceca zaradi dolgov izgublja imetje

Ceca Mediaspeed.net
Srbska pevka Svetlana Ražnatović – Ceca, mora zaradi dolgov, ki znašajo približno 116 tisoč evrov, prodati del svoje hiše. Srbski mediji poročajo, da denar dolguje znancu pokojnega moža Željka Ražnatovića Arkana, Vojislavu Đurkoviću.

Svetlana Ražnatović – Ceca naj bi kmalu ostala brez dela hiše, piše skrbi časopis Kurir. Sodišče je namreč odločilo, da mora prodati prvo etažo, ki se razprostira na 140 kvadratnih metrih. S prodajo bi pevka lahko končno poplačala dolgove Vojislavu Đurkoviću, znancu njenega pokojnega soproga Željka Ražnatovića Arkana.

Popularna pevka si je od Đurkovića sposodila zajeten kupček denarja, ki pa po poročanju srbskih medijev zdaj z obrestmi vred znaša 116.063 evrov. V kratkem bodo sodni cenilci ocenili del njenega domovanja, v katerem je trenutno Cecin zasebni fitnes center. Polega tega ji grozi še, da bo morala plačati tudi Đurkovićeve sodne stroške, ki skupaj z njenimi znašajo nekaj tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.