Magazin > VIP
19 ogledov

Cecilia postala gospa Attias

Cecilia in Richard se selita v Dubaj. Žurnal24 main
Cecilia Ciganer-Albeniz, bolj poznana kot nekdanja gospa Sarkozy, je v Rockefellerjevem centru v New Yorku dahnila usodni da.

Poroka se je zgodila. Manj kot dva meseca po poroki francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja z lepotico Carlo Bruni je pred oltar stopila tudi njegova nekdanja žena Cecilia Ciganer-Albeniz. Srečni izbranec je maroški poslovnež Richard Attias.

Mladoporočenca sta prispela v črni limuzini, a sta se izognila fotografskim objektivom. Pred približno 150 gosti, ki so morali fotoaparate in prenosne telefone pustiti doma, sta si v mavrični sobi Rockefellerjevega centra obljubila zvestobo. Nevesta naj bi nosila Versacejevo obleko, je izdal eden izmed gostov, ki pa ni želel povedati več. Člani zbora Harlem Gospel Choir, ki so zabavali zbrane goste, so povedali, da je vse teklo kot po maslu.

O Cecilijini zvezi z Richardom se je govorilo že pred tremi leti, ko so ju skupaj slikali v New Yorku. Njen zakon s Sarkozyjem je bil takrat v težavah, k reševanju katerih njena afera ni najbolj pripomogla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.