Magazin > VIP
70 ogledov

Čedni Joubert lomi srca tudi v Sočiju

Brian Joubert EPA
Francoski umetnostni drsalec Brian Joubert se lahko pohvali s šestimi kolajnami na svetovnih prvenstvih, pa tudi z neskončno predanostjo legij oboževalk, ki mu sledijo tudi na igrah v Sočiju.

Nekatere so pripravljene storiti tako rekoč vse, da bi se približale umetnostnemu drsalcu Brianu Joubertu. "Dobil sem več ženitnih ponudb. Ženske bi se ločile, zapustile dom in prišle živet k meni v Poitiers. Prepričane so, da bi to delovalo," je za francosko tiskovno agencijo AFP dejal svetovni prvak iz leta 2007.

Zgodilo se je že, da je pred vrati svoje hotelske sobe zjutraj našel oboževalko, ki je tam prespala. "Ena od njih pa je želela postati moja agentka. Šla je k vsem promotorjem in se tako predstavljala. To mi je povzročilo veliko težav," je pojasnil.

Potem so tu dekleta z bolj "klasičnim" pristopom – pošiljajo mu plišaste igračke, rože in oblačila: "Nekatere v darila skrijejo spodnje perilo. Ena me je prosila, naj se ji podpišem na prsi, druga pa na ritnico." Z nekaterimi od deklet se je 29-letni temnolasi drsalec spoprijateljil, ampak nič več. Njegovo srce je namreč že oddano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.