Magazin > VIP
30 ogledov

Cee Lo Green obtožen spolnega napada

Cee Lo Green FameFlynet
Ameriškega pevca Cee Lo Greena trenutno preiskuje policija, saj ga je neka ženska obtožila spolnega napada. Zvezdnik sicer trdi, da ni naredil nič narobe.

Losangeleška policija preiskuje okoliščine spolnega napada, ki naj bi ga zagrešil priljubljeni pevec Cee Lo Green. Kot poroča ameriška spletna stran TMZ, možje v modrem nočejo razkriti, kaj natančno naj bi zvezdnik naredil neimenovani ženski, ki ga obotožuje napada, izdati pa ne želijo niti kraja niti časa dogodka.

Policisti so med drugim že preiskali neko restavracijo in zaslišali tamkajšnje zaposlene, a zankrat ni znano, kakšno vlogo ima pri vsem tem ta restavracija. Je pa medtem Cee Lo povedal, da ni naredil nič narobe, ter da v tej restavraciji ni bil že vsaj tri mesece. "Tam se nikoli ni zgodilo nič, prav tako nikjer drugje." Zvezdnika je branil tudi njegov prijatelj, ki je medijem povedal: "Nikoli še nisem videl, da bi bil Cee Lo nasilen do kogarkoli."

Več bo pokazala nadaljna preiskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.