Magazin > VIP
89 ogledov

Celine Dion izgubila moža

Celine Dion Rene Angelil Žurnal24 main
Mož kanadske pevke Celine Dion, Rene Angelil, je v 74. letu starosti v četrtek umrl.

Angelil, ki je bil tudi pevkin menedžer, je imel raka na grlu.

"Rene Angelil je zjutraj, po dolgem in pogumnem boju z rakom, umrl. Družina prosi, da spoštujete njeno zasebnost, podrobnosti bodo posredovane pozneje,“ so zapisali na pevkini spletni strani.

Bolezen so odkrili leta 1999. Pred dvema letoma je imel operacijo, med katero so mu odstranili del jezika. Celine se je leta 2014 posvetila družini in kariero postavila na stranski tir. Lani pa jo je mož prepričal, naj začne spet nastopati. "Sprva nisem želela biti tukaj. Tega ne potrebujem. Ne razumite me narobe. Rada nastopam, a imam prioritete," je takrat povedala Celine in dodala: "Rene mi je podaril darilo. To leto sem žalovala. Trenutno sem v redu. Ko me bo udarilo, me bo zares udarilo. Moja primarna naloga pa je, da možu povem, da smo v redu in da bom poskrbela za otroke." 

Dionova je odpovedala vse januarske in februarske nastope v Caesars Palacu v Las Vegasu.

47-letna pevka je svojega  moža, s katerim se je poročila leta 1994, spoznala, ko ji je bilo rosnih 12 let. Poslala mu je svoj posnetek in ga navdušila. "Ko sem pela, je začel jokati,“ je o svoji avdiciji pri bodočem možu povedala Dionova, ki ima z Angelilom tri sinove, petletna dvojčka Eddyja in Nelsona ter 14-letnega Rene-Charlesa.

Komentarjev 1
  • micika 17:11 17.januar 2016.

    saj je lepo starost dočakal,moj foter je tud tolk bil star in umrl,nihče ne ostane za seme....samo bog menda da