Magazin > VIP
1382 ogledov

Celine Dion pokojnemu možu napisala pismo

celine dion, rene angelil Profimedias
Pred petimi leti je izgubila svojo veliko ljubezen …

René Angélil je zaradi raka umrl 14. januarja 2016. Od leta 1994 pa vse do svoje smrti je bil poročen s kanadsko pevko Celine Dion, ki mu je rodila tri sinove. Bil je pevkina velika in tudi edina ljubezen. To je Kanadčanka vedno poudarjala. 

Ob peti obletnici smrti mu je napisala kratko pismo. "René, minilo je že pet let … Nate mislimo vsak dan. V teh časih se nate obračamo bolj kot kadar koli prej – da bi nas še naprej vodi, ščitil in pazil na nas. In molimo, da tvoja ljubezen sije na svet in na tiste, ki v tem trenutku preživljajo težke čase. V naših srcih in v naših življenjih boš ostal za vedno. Ljubimo te, Celine, René-Charles, Nelson in Eddy.“

Celine je moža prvič videla, ko ji je bilo rosnih 12 let. "Takoj sem se zaljubila vanj, a ne v romantičnem smislu. Zaljubila sem se v način, na katerega je ravnal z ljudmi, z mojo družino in z mano.“ Celinina mama je ljubezni sprva nasprotovala. Kljub temu sta se poročila, ko je bilo pevki 26 let.

René je bil tudi njen menedžer. On je bil tisti, ki jo je prepričal, da je začela peti v angleščini, kar je pomenilo start njene svetovne kariere.  
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.