Magazin > VIP
45 ogledov

Celine Dion se pripravlja na zadnji božič s soprogom

Celine Dion Rene Angelil Žurnal24 main
Celine Dion se je vrnila na odre, čeprav bi bila raje ob svojem bolnem soprogu Renéju Angélilu.

Kanadska pevka Celine Dion se je po enoletnem premoru, ki si ga je privoščila zaradi moževe bolezni, vrnila na lasvegaške odre. Zvezdnica priznava, da bi bila raje doma, a je Renéju, ki je tudi njen manager, izpolnila željo in se vrnila pred občinstvo. "Sprva nisem želela biti tukaj. Tega ne potrebujem. Ne razumite me narobe. Rada nastopam, a imam prioritete," je povedala Celine in dodala: "René mi je podaril darilo. To leto sem žalovala. Trenutno sem v redu. Ko me bo udarilo, me bo zares udarilo. Moja primarna naloga pa je, da možu povem, da smo v redu in da bom poskrbela za otroke."

73-letni Angélil se že več let bori z rakom na grlu. Pevka pravi, da je v zelo ranljivem obdobju. "Ker želi vedeti, koliko časa še ima, sva zdravnike to tudi vprašala. Pravijo, da tega ne vedo. /.../ Vprašala sem ga: 'Te je strah. To je razumljivo. Govori z mano o strahu.' On pa mi je odvrnil: 'Želim umreti v tvojem naročju.' V redu. Tam bom in umrl boš v mojem naročju,” je še povedala 47-letnica in dodala, da si oseba, ki mora skrbeti za nekoga, ki umira, čustvenih izbruhov ne more privoščiti. "Ni pravi čas za jok. Za to bo čas pozneje.”

Par, ki ima tri sinove, se tako pripravlja na verjetno zadnje praznike, ki jih bodo preživeli skupaj.
 "Celine poskuša ta čas dobro izkoristiti,” je povedal vir.

Komentarjev 2
  • smejka 17:23 07.december 2015.

    Drži napisano, je pa hvalevredno. da mu stoji ob strani. Prenekateri zakon zaradi takih in podobnih preizkušenj razpade, pa ne le med zvezdniki.

  • marabunta 09:37 07.december 2015.

    žalostno....še en dokaz, da z denarjem ne moreš kupiti zdravja in sreče, njim ga res ne manjka, pa kaj pomaga