Magazin > VIP
44 ogledov

Celine Dion smrt moža šokirala

celine dion, rene angelil Profimedias
Celine Dion je moževa smrt 14. januarja šokirala.

Celine Dion se je zavedala, da bo njen mož Rene Angelil zelo kmalu izgubil boj z rakom - o tem je tudi javno spregovorila – ni pa pričakovala, da se bo to zgodilo tako hitro. "Vedeli smo, proti čemu se bori, a imel je dobre in slabe dni. Njegova smrt je bila pričakovana, a hkrati nepričakovana. Je bila smrt pred vrati? Ne,“ je povedal vir blizu pevki.

73-letni Rene je v krogu družine in prijateljev umrl 14. januarja. V zadnjih dneh se je počutil dobro, imel je celo nekaj poslovnih sestankov. "Njegove smrti tistega dne nihče ni pričakoval,“ je še povedal vir.

Rene je imel s Celine tri sinove, trije otroci pa so se mu rodili v dveh prejšnjih zakonih. Glasbenega producenta bodo pokopali v baziliki Notre-Dame v Montrealu, tako kot si je želel. Tam se je pred 21 leti poročil z Dionovo.

Dva dni po moževi smrti je Celine doletela še ena tragedija. Umrl je njen brat Daniel.

Komentarjev 3
  • principiumnovum 17:50 18.januar 2016.

    Res ne razumem, zakaj se zgražate njuni zvezi in njuni starosti. Mohamed je kot starec naskočil 9 letnico, za ženo pa jo je vzel že nekaj let prej.

  • Majazmaja 12:04 18.januar 2016.

    Pa če se spomnim iz šole, sploh nižjih razredov, so nam Prešernove ženske (!!!) vedno predstavili kot 'zlobe, ki ga niso hotele.' Šele doma so mi povedali, koliko so bile te njegove 'muze' stare :D

  • JT_Thomas 09:56 18.januar 2016.

    12 letna in 38 letni... Naj si to vsak po svoje razlaga... (Saj naš Prešeren je bil tudi takšen.)