Magazin > VIP
28 ogledov

Céline Dion spet noseča?

Pevka je v zgodnji nosečnosti izgubila enega otroka. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Céline Dion je trenutno na trnih, saj čaka, da ji zdravnik potrdi sume, da je vnovič noseča. Pevka upa, da bo se bo njena želja uresničila, saj si tudi njen 9-letni sin želi imeti bratca ali sestrico.

Kanadska pevka Céline Dion in njen mož René Angélil si močno želita še enega otroka, a se ne želita veseliti prezgodaj. Velikokrat sta namreč mislila, da je Céline vnovič noseča, a sta bila vselej razočarana.

 

"Drživa pesti in upava na dobre novice. O nosečnosti ne želiva govoriti, dokler ne bo potrjeno, da pod srcem resnično nosim drugega otroka," je povedala 42-letna pevka, ki kljub temu govori o svoji morebitni nosečnosti.

 

Upa na najboljše

"Če si del šovbiznisa, se moraš zavedati, da se novice širijo zelo hitro, pa naj bodo resnične ali ne. Mojo nosečnost mora seveda potrditi še zdravnik, zato želim, da to vedo tudi oboževalci, preden do njih pride kakšna napačna informacija."

 

Zvezdnica, ki je prvič zanosila s pomočjo umetne oploditve, se tudi v drugo trudi zanositi na ta način. Pravi, da se bo na umetno oplojevanje odpravila tudi petič, če bo to potrebno. "Poskušala bom, dokler mi ne uspe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.