Magazin > VIP
60935 ogledov

Celine Dion tehta le še 43 kilogramov

celine dion Profimedia
Družina pevke Celine Dion je v velikih skrbeh.

Kanadska pevka Celine Dion je v začetku meseca razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman). Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče. Bolezen je neozdravljiva, vendar je mogoče njene posledice zmanjšati. Motnjo pogosto napačno diagnosticirajo kot Parkinsonovo bolezen, multiplo sklerozo, fibromialgijo, psihosomatsko bolezen ali anksioznost in fobijo. Dokončno diagnozo je mogoče postaviti s preiskavo krvi.

celine dion Magazin Celine Dion na robu solz sporočila, da ima neozdravljivo bolezen celine dion, rene angelil obžalovanje Magazin Celine Dion možu ni izpolnila zadnje želje

Njena družina pa je bila za njeno zdravje močno zaskrbljena, še preden so izvedeli za bolezen, saj naj bi zvezdnica tehtala le še 43 kilogramov, poroča Radar online. Razlog za njeno izgubo teže je njena ambicioznost. Pevka se je namreč pripravljala na koncertno turnejo, ki pa jo je morala prestaviti na leto 2024. Kljub slabemu počutju je več ur na dan trenirala. "Ne ve, kdaj je bolje odnehati," je povedal vir in dodal, da ji njeni najbližji zvesto stojijo ob strani.

 

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 21:04 24.december 2022.

    Ja, sem bral od nje, ... cepka se je šla cepiti, ... joj joj joj !!! ! !!!