Magazin > VIP
4757 ogledov

Celine Dion z objavo do solz ganila sledilce

celine dion
Od žalostnega dogodka so minila tri leta.

Pred tremi leti je igralka Celine Dion izgubila ljubezen svojega življenja in očeta svoji treh sinov. Rene Angelil, ki je bil tudi pevkin menedžer, je v starosti 74 let izgubil boj z rakom.

V ponedeljek, na obletnico njegove smrti, se je Celine poklonila svojemu soprogu. Na Instagramu je objavila njegovo fotografijo in ob njej zapisala: “Moj ljubljeni Rene … Vedno z mano … Vedno bo. V ljubeč spomin.”

celine dion, rene angelil | Avtor: Profimedias Profimedias


Njeni sledilci so bili ob njenih besedah globoko ganjeni in ji izrekli podporo. Nekdo je zapisal, da je prepričan, da Rene na svojo družino pazi iz nebes, drugi komentator pa je dodal: “Lepo, da ti je bilo dano izkusiti takšno ljubezen.”

Rene in Celine sta bila poročena 21 let. Bil je edini moški v njenem življenju. Tudi po njegovi smrti je Celine ostala samska, čeprav se je namigovalo, da je v zvezi z umetnikom in plesalcem Pepetom Munozom.

Pevska diva se sedaj posveča svojim sinovom in karieri. Leta 2017 je časniku Sun povedala, kako se spopada z osamljenostjo. “Dvojčka pogostokrat spita v moji postelji. To me tolaži. Potrebujem jih (sinove, op. avt.) v svoji bližini.”

 


 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:28 15.januar 2019.

    ''Dvojčka pogostokrat spita v moji postelji. To me tolaži. Potrebujem jih (sinove, op. avt.) v svoji bližini.” -> namesto da bi si našla partnerja, si bo za partnerja ustvarila kar svoje sinove ... In potem se ljudje čudijo, da toliko ...prikaži več moških ni sposobnih nekega normalnega odnosa z žensko, pač pa v nedogled živijo z mamo ali pa v partnerki, če jo slučajno že dobijo, iščejo mamo.