Magazin > VIP
30 ogledov

Céline dvojčka utrujata

Céline ne skrbi, kdaj se bo vrnila na sceno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Deset tednov po rojstvu dvojčkov je pevka Céline Dion spregovorila o dojenju, menjavanju plenic in utrujenosti.

42-letna pevka je za francoski časopis Gala spregovorila o dveinpolmesečnih dvojčkih Nelsonu in Eddyju. Povedala je, da brez pomoči svoje matere Thérèse in sestre Linde ne bi zmogla, saj se sama ne utegne ukvarjati z gospodinjskimi opravili, nakupovanjem hrane in kuhanjem.

"Otroka nisem imela zato, da bi po njunem rojstvu zanju skrbel nekdo drug. Menjavam jima plenice in ju dojim in pri tem me ne more nihče nadomestiti. Čeprav me dvojčka zelo utrujata, pa ob vsem tem čutim neizmerno srečo," je povedala novopečena mamica, ki pravi, da ima težave tudi z dojenjem, še posebej če je pod stresom.

Menjavala razpoloženje
"Včasih preprosto ne vem, kako bi se v določenem položaju odzvala. Po rojstvu sem bila čudnega razpoloženja, brez apetita, in to me je zelo mučilo. Moja mati je opazila, da sem bila na trenutke popolnoma brez volje, toda to naj bi bilo po rojstvu otroka normalno. V nekem trenutku sem se smejala, v naslednjem pa jokala brez razloga," je priznala pevka, ki je dvojčka rodila 23. oktobra lani.

Céline je še dejala, da se ne obremenjuje s tem, kdaj se bo vrnila na delo, in ji trenutno ni mar niti za videz. "Ličenje lahko počaka," je v smehu povedala pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.