Magazin > VIP
22 ogledov

Čepin: "To počne za prepoznavnost"

Žurnal24 main
Urška Čepin je z razvratnim vedenjem v srbskem resničnostnem šovu šokirala marsikoga, njen bivši mož Aleš Čepin pa meni, da to počne samo zaradi medijske prepoznavnosti v Srbiji.

Urška Čepin ali slovenska seks bomba, kot so jo poimenovali Srbi, se je v resničnostnem šovu Dvor, ki ga predvajajo na srbski televiziji Pink, zelo hitro začela vdajati alkoholu in ponujati moškim. Najprej je v naročje zlezla pevcu Ćemu, potem pa je med rjuhe povabila MC Stojana, ki pa ga je očitno pustila na suhem, saj je slednji po kratkem mečkanju pod odejo zapustil njeno posteljo.

Rada bi bila popularna
Njen nekdanji mož Aleš Čepin je za Žurnal24 povedal, da je vedel za Urškin odhod v hišo, dogajanja pa ni spremljal. "Urška je samska in lahko počne, kar hoče. Sicer tega ne odobravam zaradi najinega otroka, za katerega pa Urška sicer lepo skrbi," pravi Čepin, ki ga Urškino razvratno vedenje preseneča, saj je v slovenskem Big Brotherju slavnih kazala popolnoma drug obraz. "Prepričan sem, da se Urška tako vede, ker si hoče s tem dvigniti popularnost v Srbiji," meni Čepin, ki pravi, da ni prepričan, ali si posnetke sploh želi ogledati.

Sestradana muca?
Urškino vedenje pa je na Facebooku kritizirala Salome, ki pravi, da lahko Urška v Srbiji počne neumnosti, saj je v njihovih resničnostih šovih veliko alkohola. "Zdaj bomo videli, kakšna je Urška, ko spije preveč," nam je povedala Salome, ki se ji zdi škoda, da Slovenijo v omenjenem šovu predstavlja ravno Urška. Salome upa, da se na Urškinem "repertoarju ne bodo znašli vsi moški v hiši". "Videla sem jo v lepi luči, toda zdaj se mi zdi, da je le lahka punca, ki rine v moške," pravi Salome, ki se še sprašuje, "ali je Urškina muca res tako lačna".