Magazin > VIP
40 ogledov

Čepinova: Nad dogodkom sem šokirana

scena15.04.09...urska cepin...foto: mediaspeed mediaspeed
Urška Čepin ima po napadu na bencinski črpalki okrepljeno varnost.

"Nad dogodkom sem šokirana in pretresena. Neverjetno, kako so ljudje obremenjeni s tujimi življenji. Če bi se vsak ukvarjal sam s sabo tako močno, kot se ukvarja z mano, bi bilo vse lepše," je za Žurnal24 povedala Urška Čepin, ki so jo pred nekaj dnevi napadli na bencinski črpalki.

Kot nam je še razkrila, se je vse začelo z žaljivimi komentarji. "Napad je bil usmerjen name. Z mano je bila moja sestra, ki se je, ko je slišala komentarje dveh deklet in enega fanta, odzvala zelo zaščitniško. Žensko ljubosumje …" nam je še povedala Urška, ki podrobnosti medijem ne želi razkriti, povedala pa je, da napadalcev ne pozna.

Revija Nova je pisala, da je ena od žensk v Urškino sestro vrgla pico, nato pa nekoga poklicala po telefonu. Prišlo je več zamaskiranih moških, oblečenih v puloverje s kapucami, in Urško telesno napadlo.“Zdaj imam okrepljeno varnost. Zgrožena sem nad ljudmi. To niso ljudje. Zamaskiranci so na črpalki naredili 'celo štalo'. Celo zaposleni so se poskrili. Zdaj imajo tudi na črpalki okrepljeno varnost," je še razložila za nas.

Urška jo je odnesla brez večjih poškodb, pravi pa, da so duševne bolečine včasih še hujše. "Karkoli naredim oziroma tudi če ne naredim nič, si ljudje sami izmislijo novice. Vsak dan o sebi poslušam laži. Meni je pomembno, da resnico poznajo tisti ljudje, ki me zares poznajo. Za druge mi je vseeno. Odzivala se bom na nasilje, ki bo uperjeno proti meni. Ne bom se pustila … Na sodišču imam že veliko stvari, očitno jih bo še več. Stvarem nameravam priti do dna."

Policija dogodek še preiskuje.

Komentarjev 7
  • Barbyx 12:55 01.februar 2014.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršitve kodeksa Žurnala24.

  • KOJAK 22:37 28.januar 2014.

    Blood in Honor so posranci ne pa homoseksualci!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:41 28.januar 2014.

    Reklama ne škodi,sej se o njej ne piše prav veliko zadnje čase?