Magazin > VIP
30803 ogledov

Čeprav ji ne diši, bo morala Melania še enkrat poskrbeti za to

melania trump Profimedia
Pred kratkim je v javnost prišel na skrivaj posnet pogovor, v katerem je Melania izrazila svojo nejevoljo nad tem opravilom prve dame.

"Koga za vraga zanimajo božične stvari in dekoracija?“ se je Melania Trump spraševala v pogovoru s Stephanie Winston Wolkoff, nekdanjo prijateljico in svetovalko v Beli hiši, ki je njene besede na skrivaj posnela in objavila. 

Letos bodo te "stvari" morale še vedno zanimati tudi njo. Kot pišejo mediji, bo prva dama decembra še zadnjič okrasila Belo hišo.
Lani je s svojim izborom navdušila, leta 2018 pa bi Twitter pod negativnimi komentarji na račun dekoracije skoraj klecnil. Zaradi prevladujoče rdeče barve so se mnogi namreč zgražali. "To je kot božič pri družini Addams", "Videti je kot Nočna mora pred Božičem," so pisali na družbenih omrežjih.

Iz Bele hiše so sporočili, da se prva dama veseli, da bo v božičnem času spet odprla vrata Bele hiše. "Gre za vsakoletno tradicijo, ki jo z veseljem načrtuje že od junija,“ je povedala tiskovna predstavnica Stephanie Grisham.

Dekoracijo si vsako leto ogleda približno 25 tisoč obiskovalcev.

Komentarjev 2
  • Alojz Kokot 10:26 14.november 2020.

    VERJETNO SO DOBRO OBVEŠČENI

  • lulibuc 08:34 14.november 2020.

    Vi pa veste kaj njej diši in kaj ne.