Magazin > VIP
382 ogledov

Cerarjeva posvojila otroka iz Gane

Barbara Cerar Žurnal24 main
Igralka ljubljanske SNG Drame Barbara Cerar je pred nekaj tedni posvojila dojenčka iz Gane.

Barbara Cerar je pred nekaj tedni ponudila dom malemu afriškemu dojenčku, ki ga je posvojila iz Gane. Igralko smo sicer želeli povprašati kaj več o njenem novem družinskem članu, vendar nam je povedala, da v zvezi s tem ne daje izjav. "V želji, da zaščitim otroka," nam je pojasnila.

Štiridesetletna igralka sicer ni edina domača estradnica, ki se je v želji po starševstvu odločila za posvojitev iz tujine. Modna oblikovalka Maja Štamol Droljc je že pred dvema letoma posvojila deklico Žano Luise iz Gvineje Bissau, pred kratkim pa sta otroka iz Gane posvojila tudi režiserka Ivana Djilas in glasbenik Boštjan Gombač. Družina Smiljana Morija pa se bo kmalu povečala s posvojencem iz Rusije.

 

Komentarjev 4
  • izRODEk 13:33 01.maj 2012.

    Ta ženska je izjemna! Bravo!

  • modrec 13:03 01.maj 2012.

    Usak svoj konc sveta ima pač svoj go with the flow. Severno korejci so čist nori na svojga liderja, zahodnjaki pa imamo madono in brangelino da vemo, kaj je in za posvojit. Trenutno so zlo in afrodojenčki. Če pa ratajo ...prikaži več kitajčki se da pa pol tud verjetno kej zment. afrodojenčka daš na kitajsk pa pol kitajčka uzameš. Belčki so pa trenutno pač čist out k ni noben belčk posvojen v hollywood-u. Skratka usak konc sveta ma svoj vesele.

  • heavyd 12:19 01.maj 2012.

    ..preseravanje. Samo Kiev ima več kot 12 sirotišnic. Otroci so slovanskega porekla, bele rase itd.. skratka integracija v slovensko družbo ne bi bila problem. Ampak pr prjatlcah pa ne bi bila tok kul, kot bo zdej. to je pa res.