Magazin > VIP
28 ogledov

Četrti da za Trumpovo

Ivana o svojem novem možu meni, da je odličen moški, z mnogimi talenti in večnim Žurnal24 main
Nekdanja žena mogotca Donalda Trumpa se je poročila. Četrtič. Po šestih letih zveze z italijanskim žrebcem je skočila v zakonski jarem.

V soboto je pred petstotimi povabljenci Rossano Rubicondi Ivani Trump nadel pregrešno drag diamantni prstan in ji tako obljubil večno zvestobo.

35-letni italijanski maneken in igralec je vlogo zaročenca prenašal šest let, zdaj pa se je odločil za naslednji korak. 59-letna Ivana pa je poročne procedure že malce navajena, saj je to zanjo že četrta poroka.

Kot se za njen življenjski slog spodobi, je bila poroka razkošna. Za veliki dogodek je svoje posestvo v Palm Beachu v Kaliforniji odstopil sam Donald Trump, iz Pariza je priletel 25-članski orkester, poročna torta je merila štiri metre v višino in tudi ta je bila uvožena, in sicer iz Nemčije.

Ivano sta ženinu oddala njena dva sinova Donald Jr. (30) in Eric (24), glavna družica pa je bila njena 26-letna hči in uspešna manekenka Ivanka. Seveda je bil na poroki tudi njihov oče Donald Trump, ki je paru sestavil predporočno pogodbo. Seveda je v tem verjetno že pravi strokovnjak; sploh ker ga je ravno Ivana po 13 letih zakona obrala do kosti v eni od največjih ločitev zgodovine Hollywooda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.