Magazin > VIP
38 ogledov

Četrti je hišo zapustil Gena

Po štirih tednih je hišo slavnih zapustil Gena. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Kot četrti je hišo Big Brother zapustil Gena. V hiši slavnih tako vsaj še en teden ostaja Činč.

Slavni stanovalci so v hiši Big Brother preživeli četrti teden. Od nagrade, ki znaša 120 tisoč evrov, se je poslovil Gena. Odločitev je najbolj prizadela Nano, ki je svojega moža iz hiše pospremila v solzah.

Gena je v studiu povedal, da je bil prepričan, da je bila nominirana Nana in ne on. "Srečen sem, ker je Nana ostala v hiši. To je pač igra in Nana naj bo to, kar je," je povedal Gena, ki je Nani sporočil, da jo ljubi. Komentatorjem je povedal, da je prepričan, da bi Nana, če bi zmagala, nagrado razdelila z njim.

Gena "bíl nek svoj boj"
Geno so stanovalci nominirali, ker naj bi bil po njihovem glavni krivec, da je v hiši "prišlo do napetosti". Gena je po njihovem igro na ladji vzel preveč tekmovalno in menijo, da "bije nek svoj boj". V bran sta mu v oddaji stopili nečakinji, ki pravita, da Gena ob Nani ni tako sproščen kot takrat, kadar je sam.

Činča so stanovalci nominirali, ker so od njega pri tedenski nalogi pričakovali več. Seveda pa je Činč nominacijo pričakoval in povedal, da izid ni logičen, saj je v medaljončku dobil največ točk za priljubljenost.

Nana obljubila seks

Voditeljica Nina Osenar je na začetku oddaje povedala, da sta prava nominiranca Činč in Gena, saj so bili stanovalci po petkovi novici v negotovosti. Mislili so namreč, da sta nominirani Nana in Sandra, ki je hišo zapustila in odšla v finski Big Brother. Gena je bil zaradi novice rahlo šokiran, čeprav sta s Činčem to tudi pričakovala. Obupana Nana je obljubila, da če Gena ostane v hiši, bosta ta teden zagotovo seksala.

Slovensko-finska naveza uspela

V finsko hišo Big Brother se je vselila Sandra, ki se je potovanja izjemno razveselila. Sandra je pred vstopom v hišo finski voditeljici povedala, da se ji še vedno zdi, da so vse skupaj le sanje. Povedala je tudi, da si želi postati napovedovalka dnevnih novic in da je želela z vstopom v hišo Big Brother spoznati nove ljudi in obenem dokazati, da ni razvajenka, za kakšno jo nekateri imajo. Tamkajšnji stanovalci so Sandro sprejeli zelo lepo.

V Slovenijo pa je prispel tudi finski bigbrotherjevec Niko, ki je za dobrodošlico "potipal" ritko Nine Osenar. Niko je po prihodu v hišo stanovalce pozdravil z besedami "Kako ste?". Našim slavnim stanovalcem je prinesel tradicionalne klobuke iz Laplanda in finsko vodko, poklepetali pa so tudi o tem, kaj počne doma.

Tekmovalci so ta teden uspešno opravili tedensko nalogo. Glavna nagrada tako ostaja 120 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.