Magazin > VIP
431 ogledov

Čez Alenovo posteljo ogromno znanih Slovenk

Alen Andrić
1/5
Anže Petkovšek
Z enim najbolj provokativnih tekmovalcev šova Big Brother 34-letnim Alenom Andrićem smo se dobili na precej eksotičnem kraju, v brivnici, kjer nam je izdal resnico o svojih ljubicah, razčlenil odnos z Almo in zaupal še marsikaj nabrušenega.

V hiši ste veljali za enega največjih provokatorjev, ste to počeli namerno?
Namerno ali nenamerno, vse je del igre. Prej ko se tega zaveš, lažje je. 

Ste dobili navodila za to igro?
Zelo veliko je navodil, kaj in kako bi lahko kaj naredil. Kako boš igro speljal, pa se odločiš sam. So nasveti, smernice, odločitve pa so tvoje.

Zdi se, da ste se v zadnjih dneh nekoliko umaknili.
Začel sem biti jaz, kar v začetku nisem mogel biti. Nato pa sem doživel neko olajšanje in prišel do določenih zaključkov glede Alme, zaradi česar sem lahko končno zadihal. Olajšanje v smislu, da nisem sprejel določenih igric, saj sem za njih prestar, po drugi strani pa dojel, kakšna je določena oseba.

Torej vas je Alma vrtela okoli prstov?
Ne bi rekel, prej bi rekel, da sem padel v nek mlin, iz katerega nisem vedel, kako naj pridem ven.

Ste bili tudi zaradi tega bolj napeti in se znašali nad drugimi?
Vsekakor je tudi to pripomoglo k temu. Druga stvar pa so določene naloge iz strani vodstva. Lahko rečem, da smo šestnajst članski orkester, ki ima zelo dobrega dirigenta in katerega moraš poslušati, če želiš ostati v hiši.

Torej, če beremo med vrsticami, niste poslušali dirigenta, glede na to, da ste izpadli?
Ne. Jaz sem ga vedno poslušal, ker ga pač moraš poslušati. Sem pa sotekmovalcem želel pokazati, da nisem tako slab človek kot si oni predstavljajo. Lahko rečem, da je bila ta obremenitev dovolj velika in je bilo na temu potrebno nekaj narediti. In ko se "losaš" neke določene obremenitve, kot človek lažje zadihaš. S tem mislim na obremenitve glede navodil, Alme in celotnega dogajanja v hiši.

Je bila ena od nalog tudi zapeljati Almo?
Naloga v prvem tednu je bilo tudi to. Igrati zapeljivca, da bi osvojili zlato prepustnico. Nikoli pa nisem skrival, da so iskrice bile, vendar na žalost ne prave.

Kaj pa slavnih sto ljubic, je to realna ocena?
Jih je še mnogo več kot le sto. To tako je, če s takšnimi in drugačnimi dogajanji začneš že zelo mlad. Mislim, da ta številka resnično ni tako visoka kot se mogoče komu zdi, saj sem s spolnimi aktivnostmi začel že pri rosnih trinajstih, na žalost ali na veselje, kot kdo vzame. V dvajsetih letih to torej ni tako lepo število. 

Pa se ta številka še drastično viša?
To se tiče le mene. Je pa res, da si ne moremo pomagati, če smo pač takšni, kakršni smo. Za to se ne opravičujem in sem glede tega vedno iskren. Ko se odločim, da sem z nekom, takrat ne preskakujem po drugih in ne zavajam. Sem pa bil kar nekaj časa samski in takrat se je veliko dogajalo.

Oglasila se je tudi znana Slovenka, češ da naj bi jo zapeljeval, nato pa je od prijateljev izvedela, da imate doma dekle. To drži?
Če bi bolj natančno določila, kdaj je to bilo, bi to lahko potrdil. Vendar še enkrat poudarjam, če imam neko nerazčiščeno stvar v ozadju, potem bi rekel, da to ne drži.

Pa veste, katera vas je izdala?
Ne vem, ker jih je bilo kar nekaj na mojem repertuarju. Kaj še bo, pa ne vemo. O imenih ne bi.

Je bila katera izmed njih tudi vaše dekle?
Tudi. Vendar, če takrat ni bilo zanimivo, naj ostane sladka skrivnost. Nerad se hvalim. 

Kar dvakrat pa ste skočili v zakonski jarem, kje se je zalomilo?
V prvem zakonu sem izgubil boj s taščo, v drugem pa zadeve niso bile ravno takšne kot bi si človek želel, zato sva se umaknila že v štartu. 

Pa drži, da je druga nevesta celo pobegnila s poročnega potovanja?
To ne drži, na Tajskem sva se imela zelo lepo, skupaj sva preživela celotno potovanje in se skupaj tudi vrnila domov. To so zgodbice, ki jih je zunaj kar nekaj.

Kako pa komentirate najbolj burno romantično zvezo v šovu, med Mirelo in Markom?
Čas bo pokazal, ali Mirela igra ali ne. Marko je zelo čeden dečko in neka simpatija zagotovo je. On dejansko zunaj nima ničesar za zgubiti in se je prepustil določenim užitkom, ki jih starejša ženska lahko nudi. Mirela pa je dobro vedela, kaj jo zunaj čaka in stvari se bodo rešile, ko bo prišla ven. 

Kdo mislite, da bo zmagal?
Upam, da Dalibor, le umiriti se mora malo, kar se je že.

V šovu ste povedali marsikaj, med tem tudi to, da ste spoznali Abramoviča in bili na njegovi jahti. 
Na njegovi jahti nisem bil nikoli, tudi spoznal ga nisem, smo pa bili zasidrani ob njegovi jahti, saj je moj prijatelj osebni kapitan dubajskega multimilijonarja, ki vozi njegovo jahto. 

 

Komentarjev 12
  • patron 11:50 04.april 2016.

    bebči, skrij se.....!!!!

  • Majazmaja 12:46 01.april 2016.

    A so ti plakati popadali s stene na posteljo? ;)

  • marabunta 20:46 31.marec 2016.

    kdo je ta pajac?....kako beden moraš bit, da se hvališ, koliko si jih obdelal....samo totalni primitivci lahko to razlagajo okrog