Magazin > VIP
65 ogledov

Channing Tatum poimemoval svoj penis ...

Chaning Tatum Matt Bomer Profimedias
Ameriški zvezdnik, ki je med dekleti zelo priljubljen, je poleg vsega tudi zelo zabaven. Javnosti je zaupal, kako je poimenoval svojo moškost.

Igralec Channing Tatum je sodeloval pri javnem pogovoru z oboževalci na spletni strani Reddit AMA, kjer je odgovoril na prav vsako vprašanje, ki so mu ga oboževalke zastavile. Med drugim tudi, kakšno ime je nadel svojemu penisu.

Vprašanje se je glasilo: "Ima tvoj penis vzdevek?“ Igralec je brez oklevanja odgovoril, da mu je nadel vzdevek Gilbert. Poleg tega je odgovoril tudi na vprašanje, ali se je izgubil v očeh soigralca Matta Bomerja: "Seveda! Nima veze, ali si moški, ženska, maček ali hrček, v vsakem primeru se izgubiš v njegovih očeh.“

Channing z razlogom velja za enega najbolj zabavnih igralcev, saj vedno sodeluje v pogovorih z oboževalci in se brez težav šali na svoj račun. Film Vroči Mike je posnet na podlagi njegove zgodbe iz najstniških let, ko je nastopal kot slači fant ter na ta način služil, dokler mu ni uspelo v Hollywoodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.