Magazin > VIP
28705 ogledov

Charlene in Albert: Strokovnjak razložil, kaj se dogaja v njunem odnosu

knez albert, princesa Charlene
1/7
Profimedia
Skupaj zaradi otrok?

Monaška princesa Charlene se je po dolgem času udeležila uradnega dogodka. Pretekli teden je v Monaku potekala dirka, na katero je prišla v spremstvu moža, kneza Alberta, in svojih dveh otrok.

Po objavi posnetkov je spet završalo, saj je bila Charlene videti potrta. Večino časa je resno gledala v tla, kar je opazil tudi strokovnjak za evropske dvore, Michael Begasse, ki je posnetke otrožne princese vzel pod drobnogled. 

"Te fotografije so mi jasno pokazale, da še ni zdrava. To bo še trajalo. Naredila je prvi korak. Upajmo, da bo leto 2022 zanjo lepše," je povedal za RTL in dodal, da se je Charlene nasmehnila le, ko je komunicirala s hčerko. 

"Med dvournim nastopom se drug drugega nista dotaknila," pa je Begasse povedal o odnosu med njo in možem in spomnil na norveškega prestolonaslednika Haakona in njegovo Mette-Marit, ki sta v javnosti drug do drugega veliko bolj ljubeča. 

Na vprašanje, zakaj se par preproste ne loči, pa je Begasse odgovoril: "Gre za katoliški zakon, Albert je katoliški knez. Tukaj ni ločitve. Tudi če bi prišlo do razhoda, ne bi prišlo do ločitve. Trenutno sta zelo obzirna do 7-letnih otrok. Če bi prišlo do razhoda ... ne zdaj ne prihodnje leto ... to bo še trajalo."

Komentarjev 1
  • kapibara1 15:33 08.maj 2022.

    Strokovnjaki naj se lotijo vseh vas novinarskih skrapucal