Magazin > VIP
26 ogledov

Charlene le spregovorila

Charlene je ukrotila 52-letnega šarmerja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Zaročenka monaškega kneza Alberta Charlene Wittstock je za nemško revijo Bunte izdala nekaj informacij o svojem novem življenju.

Več let so Monačani čakali na vest, da se bo njihov knez poročil. In 23. junija jih je 52-letni Albert le obvestil, da je prepričan, da je našel žensko svojega življenja in da jo je zaprosil za roko. Medtem ko se knez drži v ozadju in o zaroki ne govori veliko, je Charlene nemški reviji Bunte le izdala nekaj informacij o svojem novem življenju.

"Monako je moja domovina"
Visokorasla svetlolaska je povedala, da je presrečna in "še vedno močno ganjena". Poudarila pa je tudi, da se zaveda odgovornosti, ki jo kot predstavnico dvora čaka. "Vsak dan se o monaških običajih, pravilih dvora, zakonih in protokolu naučim nekaj novega," je povedala in dodala, da je globoko v njenem srcu Monako že njena domovina.

 

Poroka naj bi se zgodila poleti leta 2011. Protokol namreč veleva, da mora od zaroke miniti najmanj šest mesecev, preden se lahko poročita. Charlene je vseeno, saj se ji nikamor ne mudi. "Do poroke je treba postoriti še veliko lepih stvari," pravi 32-letnica.

Na vprašanje, kaj imata z Albertom skupnega, pa je odgovorila: "Sva strastna športnika. Zaradi športa sva se tudi spoznala. In oba imava zelo rada ljudi. Rada pomagava." Lepotica, ki bi se v prihodnosti rada ukvarjala z otroki, pa je priznala, da se z Albertom vedno o vsem ne strinjata. Podrobnosti pa ni želela izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.