Magazin > VIP
260 ogledov

Charlene noče, da Albert izve

Charlene Profimedias
Monaška princesa Charlene, ki okoli božiča pričakuje dvojčka, skrbno v sebi drži skrivnost, za katero ne želi, da izve njen mož, princ Albert.

Na monaškem dvoru so vse oči usmerjene v princeso Charlene, ki je v zadnjih tednih nosečnosti. Ob državnem prazniku se je na presenečenje nekaterih pojavila na balkonu palače in v spremstvu moža ter drugih članov Grimaldijevih pozdravila zbrane Monačane. Oba sta bila vidno dobre volje in se pred podaniki celo poljubila.

Pogledi so bili usmerjeni v njen trebušček, ki pa ga je s premeteno izbiro oblačil dobro skrila. Ker princesa pričakuje dvojčka, obstaja zelo velika verjetnost, da bo do tako težko pričakovanega rojstva prišlo še pred božičem. Princ Albert je prepričan, da vsaj kakšnih štirinajst dni prej.

Velika skrivnost pa še vedno ostaja spol otrok. "Princesa verjetno ve, a to drži zase, ker sem jo tako prosil,“ je povedal princ Albert. "Veste, v življenju nimaš pogosto priložnosti doživeti tako prijetnega presenečenja, zato ne želim vedeti, kakšnega spola sta otroka.“ V primeru, da bosta dobila dva fantka ali dve deklici, bo princa Alberta nasledil prvorojeni otrok. "Če pa bosta deklica in deček, pa bo naslednik fant,“ je še povedal Albert. 

Monaški princ sicer že ima dva otroka iz preteklih razmerij, a ne hči ne sin očeta ne moreta naslediti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.