Magazin > VIP
17761 ogledov

Charlene: Nove informacije o njenem zdravju, spregovoril je Albert

charlene, albert Profimedia
Za princeso so težki časi.

Leta 2021 princesa Charlene nikoli ne bo pozabila. Zaradi vnetja ušesne votline je bila več mesecev ločena od družine. Ker ni smela na letalo, je bila prisiljena ostati v Južnoafriški republiki. Ko se je novembra le vrnila domov, pa je odjeknila vest, da spet pakira kovčke. Zaradi hude duševne in telesne izčrpanosti se je namreč vpisala v posebno kliniko v Švici. Domov se je vrnila marca, prvega javnega dogodka pa se je udeležila šele decembra.

Knez Albert je sedaj v pogovoru s francoskim časnikom Nice-Matin spregovoril o zdravstvenem stanju svoje soproge. "Včasih je še vedno izčrpana. Potrebuje še čas, da si opomore in prevzame več obveznosti, a počasi bo bolje," je povedal knez in dodal: "Veseli me, da se je njeno zdravje izboljšalo in da se lahko udeležuje prireditev."

Na zadnjem dogodku 19. novembra, ko v Monaku praznujejo državni praznik, je Charlene blestela v dolgi beli obleki in svojima svakinjama ukradla šov. A tudi Caroline in Stephanie je Albert v intervjuju pohvalil. "Vem, da se lahko na sestri zanesem, in vem, da se lahko moji otroci zanesejo na svoji teti."

Kako pomembna je družina, poskuša knez naučiti tudi svoja otroka. Vzgaja ju na popolnoma enak način, čeprav bo na prestol sedel Jacques. "Gabriella bo igrala pomembno vlogo. Morala bo biti čim bolje pripravljena, da bo lahko bratu pomagala," je povedal glava družine Grimaldi. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:56 29.november 2022.

    Caroline in Stephanie bosta tema otrokoma predstavljali mami, ne pa razvajena, izsiljevalska Charlene.