Magazin > VIP
65732 ogledov

"Charlene po lepotnem posegu iznakažena"

princesa charlene Profimedia
Nova teorija …

Prišla, se pokazala z masko in odšla. Tako bi lahko na kratko opisali vrnitev princese Charlene v Monako. Kot je znano, je bila 43-letnica zaradi zdravstvenih težav, zaradi katerih ni smela na letalo, več mesecev "ujeta" v Južnoafriški republiki. Veselje ob njeni vrnitvi je bilo veliko, a princesa se je že nekaj dni pozneje odpravila v Švico, kjer naj bi se zdravila zaradi izčrpanosti.

Španska strokovnjakinja za kronane glave tej teoriji ne verjame. Za revijo Lecturas je Pilar Eyre zapisala, da je za Charlenino izginotje kriv neuspel obrazni lifting. Sedaj se skriva, ker naj bi bila "iznakažena", njene besede povzema Vip.de. Eyre, ki je pred leti trdila, da je španski kralj Juan Carlos osvajal princeso Diano, ko je bila stara 25 let, pravi, da so Charlene po posegu v Dubaju na obrazu ostale brazgotine.

Čeprav je knez Albert povedal, da Charlenin odhod ni povezan s covidom, rakom ali ponesrečeno lepotno operacijo, Eyre pravi, da je za svojo teorijo našla dokaz - ko se je Charlene vrnila domov, je med fotografiranjem z družino pred palačo nosila masko.

Charlene | Avtor: Instagram Instagram

Za Charlene so težki meseci. Zaradi vnetja ušesne votline je morala v Južnoafriški republiki pod nož. Poseg je trajal več ur. Njen oče je pred nekaj dnevi povedal, da hčerke ni obiskal, ker so se bali, da bi jo okužili, saj je bila v tistem obdobju "ranljiva". Tudi njeni prijatelji so za Page Six potrdili, da je bilo njeno stanje zelo resno. Zaradi težav je lahko pol leta jedla le tekočo hrano, zato je izgubila ogromno kilogramov.

Princesa se iz Švice ni vrnila niti za rojstni dan svojih otrok, kar prav tako nakazuje na resne težave 43-letne princese.

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 09:41 13.december 2021.

    Ves blišč in beda monarhije!!!