Magazin > VIP
17 ogledov

Charlene poskušala zbežati?

Charlene Wittstock Reuters
Če gre verjeti govoricam, je poroka med monaškim princem Albertom in njegovo izbranko Charlene Wittstock v nevarnosti. Bodoča nevesta naj bi stisnila rep med noge in poskušala zbežati iz Monaka.

Le nekaj dni pred veliko monaško poroko naj bi Charlene dobila pomisleke, ali si resnično želi postati žena monaškega princa Alberta. Po poročanju francoskega časopisa L'Express si je kupila enosmerno vozovnico do Južne Afrike, a jo je na letališču v Nici na željo palače zadržala francoska policija.

Iz palače so še isti dan zanikali govorice, da je Charlene hotela zbežati, dodali so, da so to le govorice, s katerimi poskušajo zlobni jeziki očrniti ugled palače pred poroko. Namigovanja je ostro zanikal tudi odvetnik para, Thierry Lacoste. "To je čista norost. Nič, kar pišejo, ni res," je povedal in dodal, da so proti časopisu L'Express že vložili tožbo.

Govorice, da je poroka v nevarnosti, v medijih krožijo že nekaj časa, po besedah odvetnika Lacosta to traja že tri tedne. "Lahko vam zagotovim, da je med njima vse v najlepšem redu in da se že močno veselita, da bosta skočila v zakonski jarem," je dodal. A bodoča mladoporočenca kljub temu ne dajeta takšega vtisa, saj sta bila na zadnjem intervjuju pred poroko videti zelo zadržana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.