Magazin > VIP
62 ogledov

Charlène spregovorila o solzah med poroko

Charlene Wittstock in princ Albert Reuters
Charlène je razložila, kaj se je z njo dogajalo med poroko.

Po poroki monaškega kneza Alberta in Južnoafričanke Charlène se je ves svet spraševal, ali je nekdanja športnica v zakon vstopila prostovoljno. Vsi so namreč pričakovali veselo nevesto, dobili pa so, vsaj na videz, nesrečno.

V nedavnem televizijskem intervjuju je princesa zdaj prvič spregovorila o čustvih, ki so jo prevevala med poroko. Ko je vstopila v kapelo Sainte-Dévote in tam odložila svoj poročni šopek, je otroški zbor tako lepo pel, da lepotička solz ni mogla več zadržati, je povedala Charlène in dodala, da je bil nad njenimi solzami presenečen celo Albert.

Zanjo so bili meseci pred poroko izjemno stresni, je izjavila princesa in razložila, da so jo obremenjevale predpriprave na veliko slavje, a tudi govorice, da je zveza v krizi in da je poskušala zbežati iz Monaka. "Mešana čustva so me popolnoma prevzela. Zaradi govoric in stresa sem zajokala,“ je lepotica izdala reviji Times Weekend in dodala, da solz, ko so enkrat začele teči, ni bilo več mogoče ustaviti. "Nato sem še močneje zajokala, ker sem pomislila, da zdaj ves svet gleda, kako jočem."

Govorice sicer še vedno niso popolnoma izginile, je pa princesa zlobne jezike že pred časom vsaj malce utišala, ko je izjavila, da je "končno prišla na cilj" in da so otroci v načrtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.