Magazin > VIP
24146 ogledov

Charlene v kliniki, Albert na praznik z bivšo

knez albert Profimedia
Bo ta fotografija Charlene zaskelela?

Nicole Coste | Avtor: Profimedia Profimedia
Dvor je sporočil, da Charlene ostaja v tujini. Zdravljenje sicer poteka dobro in rezultati so spodbudni, kljub temu bodo terapije trajale še nekaj tednov. Princesa se tam zdravi zaradi izčrpanosti in tudi zobozdravstvenih težav.

Govorilo se je sicer, da se bo Charlene v kneževino vrnila ta teden, saj Monako praznuje pomemben praznik - praznike sv. Devote, ki je njihova zaščitnica. Modrokrvneže so tako tokrat zastopali Albert z otrokoma in njegova sestra Caroline. K sveti maši je prišla tudi Albertova nekdanja ljubimka, Nicole Coste (na manjši fotografiji v beli opravi), mama njegovega 18-letnega sina Alexandra

Charlene tega ne bo vesela. Kot je znano, je Nicole princeso pred kratkim očrnila, ko je v intervjuju razkrila, da je Charlene sobo njenega sina premaknila v krilo, v katerem spijo zaposleni. Tega ji še vedno ni oprostila. 

Coste je tudi povedala, da se z bivšim odlično razumeta. Prišla je tudi na tradicionalni ples, ki ga je knez priredil septembra lani, ko je bila Charlene zaradi vnetja ušesne votline še vedno ujeta v Južnoafriški republiki. "Vse, kar se ji je zgodilo, je karma," je Nicole udarila po Charlene. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.